„Na szlaku zdrowia i smaku”
Wychowanki z naszej Bursy Szkolnej, w ramach przygotowań do konkursu „Na szlaku zdrowia i smaku” przyrządziły trzy potrawy:
- Karolina Rycerz – placki gryczane z humusem i dodatkami
- Luiza Gnyś – ciasta owsiane i smoothie zielone
- Agata Kamińska – kasza kuskus, pieczony łosoś, gotowany brokuł i surówka
Wychowanki dołożyły wielu starań, aby potrawy były smaczne i estetycznie podane.
Czekamy na rozstrzygniecie konkursu.
![Konkurs kulinarny 6](https://i0.wp.com/bursa7.zstk.edu.pl/wp-content/uploads/2019/12/ku1.jpg)
![Konkurs kulinarny 5](https://i0.wp.com/bursa7.zstk.edu.pl/wp-content/uploads/2019/12/ku3.jpg)
![Konkurs kulinarny 4](https://i2.wp.com/bursa7.zstk.edu.pl/wp-content/uploads/2019/12/ku4.jpg)
![Konkurs kulinarny 3](https://i2.wp.com/bursa7.zstk.edu.pl/wp-content/uploads/2019/12/ku5.jpg)
![Konkurs kulinarny 2](https://i0.wp.com/bursa7.zstk.edu.pl/wp-content/uploads/2019/12/ku2.jpg)
![Konkurs kulinarny](https://i1.wp.com/bursa7.zstk.edu.pl/wp-content/uploads/2019/12/ku11.jpg)